Workshops

Bloemstukken, kransen of iets compleet anders…

Kletsen, koffie, wijn en ondertussen even wat bloemetjes en andere frustels in jouw bloemstuk steken. Een typische setting van één van onze workshops. Het doel van een workshop is dan ook dat jij een gezellige avond hebt en naar huis gaat met een bloemstuk waar je trots op bent. Afhankelijk van jouw bloemschiktalent geef ik je her en der een tipje om jouw stuk nog mooier te maken, maar in de basis is het echt jouw stuk. Je kunt hem precies zo maken dat hij helemaal in jouw interieur thuis of in de tuin past.

Waarom Syl Bloemen?

  • Verse bloemen en voldoende materiaal
  • Alles kan, alles mag
  • Bloemstukken voor buiten of binnen
  • Creatief bezig zijn
  • Een betaalbare prijs
  • Begeleiding van een ervaren bloemiste

Aanbod voor in elk seizoen

Voor elk seizoen geef ik diverse workshops voor een betaalbare prijs. De workshops zijn inclusief materiaal, koffie / thee en persoonlijke tips.

? Locatie: Julianadorp bij het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp (Middelzand 3504)
? Tijd: vaak in de avond

Meer informatie of een keer meedoen? Meld je dan alvast vrijblijvend aan en ik neem z.s.m. contact met je op. Hieronder kun je de verschillende thema’s per seizoen bekijken.

Wat kun je verwachten tijdens een workshop?

100
% gezelligheid
3
uur creatief bezig zijn
1001
mogelijkheden
1
maand minimaal plezier van je eigen bloemstuk

Een workshop bij jou thuis?

Dat kan! Ik geef ook workshops op maat bij jou thuis. Hierdoor bepaal je zelf wat je gaat maken, wanneer en met wie. Op die manier kan het lekker bij jou thuis en heb je geen reistijd. En zijn er meer dan 8 deelnemers aan de workshop? Dan krijg jij de workshop – als gastvrouw – helemaal gratis. Je hoeft enkel een kopje koffie of thee of wat jouw gasten graag drinken te verzorgen.
Syl Bloemen Workshop Bloemen

Klinkt goed?

Neem dan contact op om jouw wensen omtrent de workshop te bespreken.