Rouwboeket, -stuk en -lint

Het begin van een mooie herinnering

Wanneer een dierbare je verlaat, is dit verschrikkelijk. Hoe neem je afscheid van iemand waar je helemaal geen gedag tegen wilt zeggen? Samen zorgen we ervoor dat jij persoonlijk en waardig afscheid kunt nemen met een prachtig rouwboeket of -stuk. Een persoonlijke touch, sprekende kleuren en bijzondere bloemen. Op die manier kies jij een boeket of stuk die echt bij de persoon pas, precies zoals hij of zij was.

Rouwboeket of rouwstuk bestellen

Als je wil kan ik het rouwboeket of -stuk op locatie bezorgen (kerk, rouwcentrum of crematorium), bij jou thuis of mag je het ophalen bij mijn werkplaats in Julianadorp.

Waarom Syl Bloemen?

  • Van omgeving Den Helder tot Schagen
  • Geen reistijd, ik kom naar jou!
  • Persoonlijk advies
  • Verse bloemen
  • Persoonlijke touch
  • Een eerlijke prijs
  • Persoonlijk thuisbezorgd of ophalen

Bloemen voor elke persoonlijkheid

Zonder woorden kun je soms alles zeggen. Afhankelijk van de persoon en zijn of haar persoonlijkheid vinden we een boeket of stuk die weerspiegelt hoe zij/hij was.

Bescheiden, ingetogen

Bescheiden rouwwerk

Je was een introvert persoon en trad niet graag op de voorgrond. In plaats daarvan liet je andere mensen voorgaan. je was lief, rustig, zorgzaam en intelligent. Kortom: een mooi persoon.

Gezelligheid, extravert

Kleurrijk rouwwerk

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd; dat was absoluut jouw motto! Altijd was je in voor wat leuks. Je leefde uitbundig en vrolijk. Aan liefde en vrienden in jouw leven geen gebrek. Je was een echte levensgenieter.

De buitenpersoon

Natuurlijk rouwwerk

Je was echt een buitenpersoon. Buiten wilde je het liefst zijn. Vaak haalde je ook de natuur naar binnen in je eigen huis. Een natuurlijk rouwboeket of stuk is daarom ook alleen maar logisch voor jou.

Inspiratie voor rouwstukken